Graag stel ik mij aan jullie voor! Ik ben Marie-Thérèse Derkinderen, geboren en getogen in Heemstede. Al ruim 40 jaar geef ik diverse bewegings- en sportlessen. De laatste jaren ben ik mij verder gaan specialiseren in sport voor ouderen ook wel Seniorengym genoemd. Seniorengym is speciaal ontwikkeld voor mensen die door ouderdom wat minder lenig zijn. Dat is helemaal niet erg. Het hoort er nu eenmaal bij. Het tempo ligt dan ook wat lager. Maar juist voor ouderen vind ik het belangrijk om verantwoord te blijven bewegen en vitaal te blijven. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het sociale aspect rondom bewegen.

Tijdens mijn lessen pas ik beproefde technieken toe die afkomen van Pilates, Aerobics, Yoga tot Fitness. Door mijn vele jaren ervaring, zie ik snel wat het niveau van mijn cursisten zijn. Als een cursist moeite heeft met een oefening dan kan ik hen eenvoudig een vervangende oefening geven.

Plezier hebben in wat je doet is het allerbelangrijkste. Als je plezier houdt in het bewegen dan blijf je gemotiveerd. Daarom kijk ik sterk naar de individuele behoeften en het niveau van mijn cursisten. Geen enkele leerling is gebaat bij oefeningen die niet bij hen past.

Waarom zou je bij mij moeten sporten? Het antwoord is eigenlijk best simpel: plezier in bewegen en gezellig samen zijn.